Ei tunnuksia? Rekisteröidy järjestelmän käyttäjäksi. Tunnus tai salasana hukassa? Tilaa uusi salasana.

Ohjeita ajan varaamiseen

Rekisteröityminen

Varauspalvelun käyttämiseen tarvitaan käyttäjätunnus ja salasana. Ensimmäisellä käyttökerralla käyttäjän tulee rekisteröityä varauspalvelun käyttäjäksi. Rekisteröitymisen yhteydessä järjestelmään tallennetaan käyttäjätunnus, salasana, käyttäjän nimi, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero.

Kirjautumien palveluun

Varauskalenteria pääsee käyttämään sisäänkirjautumisen jälkeen. Palvelun etusivulla kysytään käyttäjätunnus ja salasana. Unohtuneen käyttäjätunnuksen ja salasanan voi tilata omaan sähköpostiosoitteeseen. Tiedot lähetetään järjestelmään tallennettuun sähköpostiosoitteeseen.

Omien tietojen muokkaaminen

Kirjautumisen jälkeen valikossa näkyy Omat tiedot -linkki, jota klikkaamalla pääsee päivittämään käyttäjätietoja. Esimerkiksi matkapuhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen muuttaminen onnistuu tämän toiminnon kautta.

Varauskalenterin selaaminen

Varauskalenterissä näytetään vihreällä taustavärillä kaikki vapaat ajat. Ajan voi varata klikkaamalla Varaa -linkkiä halutun päivän ja kellonajan kohdalta. Kalenteria voi selata viikko kerrallaan eteen- ja taaksepäin sivun yläreunaan sijoitetuilla edellinen ja seuraava -linkeillä. Takaisin kuluvaan viikkoon siirrytään siirry kuluvaan viikkoon -linkistä.

Ajan ostaminen

Ehyt-palvelussa varaukset tehdään ostamalla palvelusta aikaa omalle käyttäjätilille. Aikasaldoa käytetään varausten tekemiseen varauskalenterista halutun pituisina erinä. Aikaa on mahdollista ostaa tunnetuimpien verkkopankkien kautta. Myös luottokorttia voi käyttää maksuvälineenä.

Palveluun kirjautumisen jälkeen valikossa näkyy Osta aikaa -linkki. Tämän toiminnon avulla voit ostaa käyttäjätilillesi lisää aikasaldoa. Syötä lomakkeelle haluamasi aikamäärä ja siirry maksamaan tilaus. Aikaa ostetaan puolen tunnin erinä ja minimiostos on 0,5 tuntia. Saldo lisätään käyttäjätililesi heti maksutapahtuman jälkeen. Tärkeää: palaa verkkopankista takaisin Ehyt-palveluun verkkopankin ohjeistuksen mukaisesti!

Varauksen tekeminen

Aika varataan klikkaamalla varauskalenterista halutun kellonajan kohdalta Varaa -linkkiä. Ruudulle avautuu toiminto, josta voi määrittää varauksen keston. Aloitusaikana on automaattisesti ajankohta, jota klikattiin kalenterinäkymästä. Varauksen päättymisaika tulee määrittää erikseen omaan kenttäänsä. Ennen varauksen tallentamista kannattaa vielä tarkistaa, että yhteystiedot ja varauspäivä ovat oikein.